mandag 15. desember 2008

Juksa viser seg!

I år har jaggu ikke førjulstia blitt som den pleier...
Alt av enegi og kreativitet gikk med til byllupet kan det virke som, og lageret har ikke fått fylt seg opp. På langt nær! Det ergrer meg veldig, for som nevnt tidligere liker jeg å ha ting klart i god tid. Nå har vi passert 3. advent og jeg har ikke fått gjort halvparten av det jeg skulle! Hvor ble det av den gode tia og den lune stemninga og Nat King Cole??

Joda, Nat synger det beste han kan han, men det hjelper meg ikke helt i år altså... Jeg sitter her fremdeles like tom for ideer av hva både gaver og julekort og innpakning angår og
kjenner meg ikke igjen i det hele tatt. En merkelig følelse... Er det sånn å være kone lissom?? Det hadde jeg aldri trodd... Som kone skulle jeg jo hvertfall ha fått gjort unna alt, planen var for eksempel å bake minst 5 av 7 slag. Det står krumkaker på benken, men de har mora mi lagd...
For øvrig har jeg nå klipt meg, som jo også var en av forandringene som jeg skulle gjøre som kone, men det ble lissom ikke kjempebra det heller. Aner jeg et mønster?
Nei, dette kan jeg rett og slett ikke gå med på altså! Noe må gjøres!!
Jeg får komme meg ned på kjøkkenet og finne fram noen av de herrlige oppskriftene mine å sette igang. Jeg vet ikke annet. Også får jeg invitere Nat enda en gang inn i stua, så får vi se om det blir no greie på denne jula... En kan ikke gi opp ennå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hurra for deg!
Det er jaggu stas med hyggelige kommentarer!!